LITT AV HVERT

Høyt elskede bamser

poppis nr 1 blant de minste

Bamsene fra Kenana er bare så utrolig skjønne! I tillegg til at de alle har personlighet har de også en så vakker historie bak seg. Håndstrikket i ren ubehandlet ull, farget med plantefarger, gir gode arbeidsplasser for strikkerne. Vi elsker de! Kenana`s strikkede bamser vokser i popularitet både i USA og her i Europa, og de strikker og strikker for å få ferdig alle ordrer. Vi har også solgt langt flere enn forventet siden vi startet opp her på Grünerløkka, og damene er i full gang med å strikke ferdig vår bestilling for levering i november – i god tid til jul.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s