LITT AV HVERT

Varm og lysende engel mot hard våt asfalt

Det finnes en englefabrikk i Vondeling i Karoo distriktet i Sør Afrika. I en liten gammel kirke lages det engler, unike afrikanske engler, med skjørt av luftige strutsefjær og vinger av ståltråd og krystallperler. Og mange av disse fantastiske englene finner veien til Norge. Og de varmer og lyser opp i høstens mørke her hjemme.

«Through our angelic creations, we the crafters of Vondeling Optel Craft also pass on the blessings of our own peaceful existence – simple, but filled with substance, laughter, happiness and contentment. Our secret is unpretentious, slow living – because we have never known or lived any other way»

Kategorier:LITT AV HVERT

Tagged as: , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s