LITT AV HVERT

Økologisk bomull for de minste

Elsker babydressene fra Little Green Radicals! Fantastisk myke og gode i 100% ren økologisk bomull.

Mange spør «Betyr det virkelig noe å velge økologisk bomull?» JA, det betyr mye for oss som skal kle oss i det, det betyr mye for jorda vår, og det betyr enormt mye for arbeiderne ute på bomullsplantasjene. Vanlig bomull dyrkes med store mengder sprøytemidler som f.eks er forbudt å bruke i Norge. Tusenvis av arbeidere på bomullsplantasjer dør hvert år av å være i kontakt med disse stoffene. Ved å velge klær som er produsert av økologisk bomull er man direkte med på å støtte opp om gode historier innen bomullsindustrien og bidra til bedre forhold for arbeiderne som arbeider både på plantasjene og også videre i produksjonen. Og så bør du også velge Fairtrade sertifisert bomull, som Little Green Radicals gjør, så blir verden litt bedre trallallala:-)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s