PEOPLE TREE - Fair Trade Pioneer

Høstnytt fra People Tree

PT høst nytt

Jeg er oppriktig glad i alle de merker jeg fører i butikken. Opp igjennom årene har jeg brukt mye tid på å finne varer som passer inn i mitt konsept. Viktigst for meg er at det er varer som skaper gode arbeidsplasser for mennesker som virkelig trenger det, særlig kvinner. Som løfter kvinner ut av bunnløs fattigdom, som gir muligheter for en bedre fremtid. Samtidig skal det være varer som er gode mot jorda vår. Og så må det være en kvalitet som er holdbar, slik at det kan vare. Og ikke minst må det være bra design som gjør at man ønsker å kjøpe produktet. Det er varer som har bærekraft! People Tree er et av de merker jeg har jobbet med siden starten i 2007. De er pioneren innen etisk mote, og viser så veldig fint at det går ann å skape mote på en god måte. People Tree er nå det første klesmerket som er Fair Trade sertifisert av WFTO. People Tree jobber med Fair Trade grupper i Bangladesh, India, Kenya og Nepal.  Det jeg også liker så godt med People Tree er designet. Klærne er designet for å passe kvinner i alle aldre, og til mange anledninger. Klærne kan pyntes opp og ned. En kjole kan brukes til fest med smykker og høye heler, og den kan brukes til hverdags med sneakers. Det er klær som er lagd for å brukes og føle seg fin i! I nettbutikken finner du nå høstens nyheter fra People Tree. Under hvert produkt finner du link til hvor og hvem som har produsert plagget. Som sagt er jeg glad i alle de merker du finner her hos LiBe og føler stolthet over å føre de, og så er det noen som jeg simpelthen ELSKER – og People Tree kommer inn i den kategorien!!

fairisle--cardigan-acfc3d5f3f31 ruby-fitted-dress-in-teal-ce3f60e49a64sun-beam-necklace-172a3c62d0e3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s