Gaver med mening

Julebestillinger

IMG_2313

Det nærmer det seg julekvelden, og pakker skal gis og mottas. Forhåpentligvis pakker som vi ønsker oss, som har en god historie bak, som er produsert på en måte som jorda vår kan tåle, som mennesker kan vokse på. Som f.eks de vakre englene fra Vondeling, et smykke fra Kazuri, kjolen i økologisk bomull fra People Tree, strømpene i bambus, den himmelsk gode sjokoladen fra Divine, Dr.Bronners magiske såper. LiBe har denne julen et kjempefint utvalg av etiske gaver, og du finner også et godt utvalg i vår nettbutikk http://www.etiskmote.no.

juletips1

Litt praktisk informasjon ang. nettbutikken og julebestillinger:

Posten har satt 16.desember som frist for at julegavene skal komme frem til jul. Det innebærer at du må bestille julevarene fra nettbutikken vår senest 15.12 for at vi skal rekke å pakke og sende innen fristen. Vi har forlenget byttefristen til 6. januar. Husk alltid FRI FRAKT på alle ordrer over 500,-. Man kan også nå velge å betale med Klarna Faktura. Kjøp nå betal i februar.  Handler du for over 1000,- i nettbutikken legger vi ved en fin engel fra Vondeling (verdi 149,-) (dette gjelder kun så lenge lageret rekker)  Vi pakker gjerne varene som julegaver og sender de dit du vil! Skriv da en merknad i bestillingen din.

ÅPNINGSTIDER I BUTIKKEN PÅ SAGENE/BJØLSEN FREM TIL JUL:

Man, Tirs, Ons og Fre 11-17, Tors 11-18 og Lør 11-15.

Julaften stengt. Vi holder stengt hele romjulen, men har som sagt forlenget byttefrist til 6. januar.

GOD JULEHANDEL !!

Vondeling-liten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s