LITT AV HVERT

Sommersalget er i gang!!

Sommeren er så vidt i gang, og vi er allerede i gang med å planlegge neste sommer kolleksjoner. Og det betyr SALG på årets vår og sommerkolleksjon!!  Sjekk ut salgsavdelingen i nettbutkken, og la deg bli inspirert til å bli en mere miljøvennlig og etisk moteshopper! Her finner du mange fine plagg som er produsert på en god måte for både arbeiderne og for jorda vår. bee-print-tee-in-turquoise-3c4ffcd7c7f5 cassidy--tunic-in-blue-a192d7d24bf5 celia-shirt-in-pink-91ca1f5a0bca greta-abstract-top-in-pink-169b06d3ac81stephanie-shorts-in-navy-6ee88692753fjuliette--flared-dress-in-blue-26172a5a2b8c Salget er viktig for oss og for våre leverandører. Syns People Tree beskriver det veldig fint her: sale-category-page HJERTELIG VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG HANDEL I VÅR NETTBUTIKK ETISKMOTE.NO OG I VÅR BUTIKK PÅ SAGENE I OSLO. Åpningstider i butikken i Oslo er som vanlig torsdag 11-18, fredag 11-17 og lørdag 11-15. I sommer kan det være endringer i åpningstidene, så følg oss gjerne på facebook for oppdateringer! GOD SOMMER OG GOD HANDEL – hilsen LiBe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s