LITT AV HVERT

Kvinnekamp!

Gratulerer med dagen til alle verdens sterke og vakre kvinner – vi er så ufattelig heldige ved at vi har muligheter og makt til å påvirke – la oss bruke den og kjempe for rettighetene til alle de kvinner som ikke har samme muligheter som oss!!

Medlemmer av World Fair Trade Organization jobber for å sikre og styrke kvinners rettigheter. Gjennom gode og trygge arbeidsplasser, en lønn å leve av,  muligheter for videreutdanning, forsikringer, barnehage m.m løftes kvinner ut av fattigdom og inn i trygge omgivelser.

People Tree som er et av de etiske klesmerkene du finner hos LiBe jobber kun med slike Fair Trade grupper. Her er en video hvor du får møte en av disse produsentene, Mandala Apparels / CAOS:

Denne lekre Romola kjolen du finner i nettbutikken vår nå, er sydd hos Mandala. Økologisk bomull og Fair Trade. Lyseblå med små flamingoer, tror jeg det blir en av vårens favoritter!!

romola-dress-531f4c63e2d6

 Vi vet nå så mye om de mørke sidene bak fast fashion og tekstilindustrien, om forsøplinga og forurensinga, om utnytting og umenneskelige arbeidsforhold.  80% av alle tekstilarbeidere i Asia er kvinner.  Vi kvinner elsker jo å pynte oss for våre venner og kjære, kle oss i pene klær og smykker.  La det være klær som bidrar til å styrke kvinner.  Som gir flere kvinner muligheten til å pynte seg!

 BE THE CHANGE YOU WANT TO SEE

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s