OPPHØRSSALG 💚 LIBE  STENGER ETTER SOMMEREN

OPPHØRSSALG 💚 LIBE STENGER ETTER SOMMEREN

Jeg avvikler...

I disse dager er det 1 år siden jeg åpnet LIBE butikken her i Odda, og utvidet nettbutikken. Det har vært et herlig og spennende, men også krevende eventyr!

Siden mange av dere har fulgt LIBE siden starten i 2007, så føler jeg for å være litt ærlig. Jeg har i de siste årene hatt utfordringer med helsen min, og trenger nå å trappe ned. Jeg har derfor besluttet å avvikle butikken i Odda og nettbutikken slik den er i dag. Trist er det, men også en lettelse. Jeg vil nok fortsette å samarbeide med noen av de unike og verdifulle Fair Trade gruppene, da det betyr så mye for meg. Nettbutikken vil poppe opp i ny og ne, med fine kunst- og håndverksprodukter, vakre engler og flere solidariske varer 💚

Etter planen vil siste dag for LIBE butikken i Odda og for nettbutikken i denne omgang, være 24. august.

Jeg har nå startet sommersalget på noen av klesmerkene, som King Louie og Komodo. Disse er priset ned i nettbutikken. Alle andre produkter er også på salg, og jeg starter med 20% på alt av interiør, tøfler, sekker, klær, hudpleie m.m. På disse produktene vil du se at rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

Kurver fra Hammershus Fairtrade og A deal with care er ikke på salg. Rabatten gjelder heller ikke på øredobbene fra Urban Hippies.

Håper dere finner noe fint og dermed hjelper meg til å få en fin avslutning 💚

Veldig takknemlig om dere vil dele med venner og kjente 💚

Butikken i Odda er åpen hver tirs, tors, fre og lør fra 11-14 hele sommeren frem til vi stenger dørene. 

Beste hilsen Liv Bente

NB! Meld deg på nyhetsbrevet for å motta nyheter først! 

 

Tilbake til bloggen

2 kommentarer

Flotte varer som eg skulle ynskja eg hadde oppdaga før!Kom tilfeldigvis over Line i dag!….så synd du legg ned…

Sigrun Yttri

Det er en tid for alt! Vemodig, syns jeg, men dette skiftet fører deg nok i ny, riktig retning. Lykke lykke til🫶🌱

Berit Charlotte Forsgren

Legg igjen en kommentar