Kjøp med Klarna og betal om 30 dager / Gratis frakt på ordrer over kr. 1500,-

BLOGG — Fair Trade gaver RSSEn hilsen fra Fair Trade bedriften Sabahar i et Etiopia i krise

Først må jeg si tusen takk for alle ordrer som har kommet inn i det siste! Det gleder selvsagt meg stort, men det gleder også de gruppene jeg samarbeider med stort. Vi har direkte handel med flere fair trade kooperativer, og det er en stor glede hver gang ny ordre kan sendes sørover til disse gruppene. Og veldig kjekt at dere likte så godt YEWO smykkene! Nå har jeg lyst å fremme SABAHAR litt fremover mot jul. Denne fantastiske Fair Trade bedriften i Etiopia som jeg har samarbeidet med i mange år, og som jeg også har besøkt. De ligger mitt hjerte veldig nært. Historien bak, de lekre designene og den utrulig gode kvaliteten gjør Sabahar veldig unik. Jeg får bare...

Fortsett å lese