Black Friday / Black week / Black November.... jeg vil ikke!!!

Black Friday / Black week / Black November.... jeg vil ikke!!!

Black Friday / Black week / Black November.... jeg vil ikke!!! ❤️- 20% på alt lagervare fra SABAHAR og på alle englene fra KAROO ANGELS denne uken! 

Denne uken sendte jeg ut nyhetsbrev med denne overskriften, og ja, litt av en motsigelse! Men jeg vil gjerne si litt om mine tanker og utfordringene med alle disse kampanjene, salg og det å være en liten nisjebutikk. 

Jeg synes alltid det er vanskelig dette med salg og kampanjer og valentine og singles day og halloween og det ene etter det andre. Man ønsker jo å selge mest mulig og gi gode tilbud til trofaste kunder. Og tilbud gir alltid mere salg, sånn er det bare. Men så er det å finne en balanse som jeg som butikkdriver er komfortabel med. 

Her hos LIBE går vi for salg 2 ganger i året;  sommersalg i august og vintersalg i januar. Da er det hovedsakelig salg på det som er igjen av sesongens klær og litt til for å gjøre klar for en ny sesong.  Dette er alltid gøy!!

LIBE er en liten nisjebutikk og jeg setter etisk handel, god kundeservice og formidling av gode varer med gode historier veldig høyt. Utsalgsprisene er satt ut fra et nøye regnestykke som skal dekke innkjøpspris, høye import/fraktpriser, toll og avgifter, leie av lokaler, forsikringer, kasse og nettbutikkløsninger, gebyrer for betalingstransaksjoner og en masse diverse kostnader og til sist forhåpentligvis en litt anstendig lønn... Når jeg selger varer med f.eks 30 - 50 % rabatt spiser dette direkte av inntektene som skal dekke disse driftsutgiftene og fortjenesten pr. produkt nærmer seg 0...

Men, så er det dette med å finne en balanse mellom det å gi dere fine kunder et godt tilbud, kjenne at jeg som butikkinnehaver er fornøyd og ønsket om å selge mest mulig.  Og særlig det å selge mest mulig fra merker som jeg er ekstra glad i og som jeg virkelig bryr meg om, sånn langt inni hjertet ❤️  Et sånt merke er SABAHAR i Etiopia ❤️ Jo mer jeg selger i min butikk, jo større ordrer kan jeg sende, og det betyr veldig konkret og direkte flere mennesker med trygt arbeid og bedre inntekter for seg og sin familie. Sånn er det jo med de fleste merkene på interiørting i butikken min. Nå har jeg en stor bestilling som er under produksjon hos Sabahar i Addis Abeba, og helt ærlig så trenger jeg også å få inn kapital for å kunne dekke dette store innkjøpet. Tekstilene fra Sabahar koster jo litt, og det skal de - det er jo skikkelig fint håndarbeid i alle ledd i produksjonen og.  Mange av dere har allerede håndklær, pledd og skjerf og kjenner til den fine kvaliteten og historien bak. Og ja, siden jeg besøkte Sabahar og flere av samarbeidspartnerne i Ethiopia i 2016, så ligger denne Fair Trade bedriften mitt hjerte veldig nær ❤️

Vel, så til poenget; tilbud øker salget og jeg vil også gjerne at dere trofaste fine LIBE venner skal få noen gode tilbud, så her er vårt novembertilbud til deg:

- 20% på alt lagervare fra SABAHAR og på alle englene fra KAROO ANGELS denne uken!!

Ja, for englefabrikken i Karoo i Sør Afrika er også en sånn type bedrift som betyr mye og som jeg kjenner ligger hjertet nær og som jeg har lyst å selge mest mulig av. Jeg har tatt inn masse engler nå til jul og håper å få solgt alle sammen! Sånn kan vi bidra til at denne lille gruppen kan ha jobb i den lille englefabrikken i den lille kirken i Sør Afrika gjennom hele året❤️

Her ser du de fine store englene; Sarie og Ameera i vinduet i LIBE butikken i Odda. De lyser så fint mot de høye mørke fjellene og Folgefonna 🌟

Jeg har i mange år solgt disse vakre englene og det er en lykke hver høst når årets engler kommer. Og mange av dere er ihuga samlere vet jeg!

Skytsenglene er nydelige å gi i gave ❤️

De vakre Karoo englene i butikkvinduet i Odda

Jeg fører et stort utvalg av Sabahar sin håndkle og pledd kolleksjon. Dette er Fair Trade luksus spør du meg! Håndklærne er suverene som flotte gaver til Klikk på bildet så kommer du direkte til utvalget vårt! 

håndklær fra Sabahar

 

Rabatten trekkes automatisk fra i kassen og tilbudet gjelder t.o.m søndag 26.nov

Tusen takk for alle bestillinger som har kommet nå i november ❤️ Og det er ekstra gledelig å se at nye kunder finner frem til LIBE sin nettbutikk. Hjertelig velkommen til dere alle!

Din bestilling pakkes i LIBE butikken i Odda og sendes normalt innen 1-2 dager til deg.

Her ser du den fine Årsengelen for 2023, Alora. Som alltid er det symbolikk i valg av farge og navn for Årsengelen. Alora er et Setswana navn som betyr ‘min vakre drøm’. Og vi har alle drømmer –  store og små, personlige og allmenne. Og Alora symboliserer den ene store og almenne drømmen: Den om fred. Blå er fredens farge. Aloras blå er ikke så sterk som den i FN-flagget, Aloras blåfarge roper ikke så høyt. Og sånn er det vel med mange av drømmene våre. Vi holder dem litt for oss selv, de er kanskje for urealistiske. Men vi drømmer allikevel.

Englefabrikken håper at også Alora blir varmt mottatt blant alle samlere av Karoo-engler! Hun koster 220,- og ved å klikke på bildet, kommer du direkte til Alora i nettbutikken 💜

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar